Læringsplatform og miljø

Vi benytter (LMS) learnpress som er et softwareprogram der benyttes til Internetbaseret læring. Det er kendt og brugt i hele verden, derfor er der også kendt for stabilitet.

AVHTT®Uddannelser

AVHTT®Uddannelser benytter sig af læringsmetoden, blended e-learning, som er en kombination af e-learning moduler og tilstedeværelses moduler.

AVHTT®Uddannelser mener, at læring skal være tilgængelig på individets præmisser, og her ser vi blended e-learning som et særdeles godt værktøj for den enkelte studerende til at realisere netop sine uddannelsesbehov uanset hvor man bor.

E-learning fra AVHTT®Uddannelser er et fantastisk alternativ til den traditionelle tidstunge klasseundervisning, Ved e-learning er principperne ved klasseundervisningen bevaret, der er god kontakt og kommunikation mellem de studerende og underviserne, det foregår bare ikke i et fysisk miljø, men via e-mails (dette for at kunne følge kommunikationen) eller ved at benytte Teams.

Studiefrihed og fleksibilitet med Blended learning

Ud over e-learning så er AVHTT®Uddannelser unik i forhold til den fleksibilitet, vi har på tilstedeværelse modulerne.

Kombination af tilstedeværelsesmoduler og e-learning giver

Fleksible og individuelt tilpassede uddannelsesforløb

Læring når den enkelte studerende har tiden til det

Optimal udnyttelse af tilstedeværelsesundervisningen

Tilstedeværelses moduler så det passer med ens arbejde

Det betyder at et uddannelsesforløb bliver let at kombinerer med egen kalender.

Når man studerer via e-learning, foregår undervisningen som hovedregel via computer og man kommunikerer med underviser via e-mail.

For at få det sociale fællesskab fra klasseundervisningen, som er en lige så vigtig del af en uddannelse, ligger hovedvægten på tilstedeværelsesundervisning.

Det betyder at du får det bedste fra begge sider, fleksibiliteten i e-learning og fællesskabet fra tilstedeværelses undervisning.            

    Vi kan derfor tilbyde alle at uddanne sig ved AVHTT®Uddannelser

IT-udstyr

For at få den bedste oplevelse af e-learning, anbefaler vi at den studerende har adgang til en computer eller tablet og altid benytter browseren Google Chrome

Når den studerende tager online prøver eller deleksaminationer, anbefales det at benytte fastnet, da man ved brug af trådløst netværk kan risikere at blive afbrudt af sin udbyder under en eksamen. Hvis man ikke har fastnet, kan dette evt. løses ved midlertidigt at forbinde sin router med sin computer, eller man kan tilgå sin eksamen fra andre computere, der har fastnet fx på biblioteket, hos en bekendt m.m.

Til opgaveskrivninger skal der benyttes et skriveprogram, og her kan anbefales Google DocsLibreOffice eller Open Office, som alle er gratis programmer. Alternativt kan der benyttes betalingsprogrammer som fx Microsoft Word. Stort set alle skriveprogrammer kan benyttes, dog er det en forudsætning, at programmet skal kunne konvertere din fil til PDF-format forinden aflevering for at sikre, at underviserne kan åbne dem, Husk det er dit ansvar at afleverer dine afleveringer.

Har du tekniske problemer, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige studievejleder, der gerne guider dig trin for trin med dine udfordringer og som har mange års erfaring på brugerniveau med teknikken.

Tilstedeværelsesundervisning

En vigtig del af tilstedeværelsesundervisningen er stabilitet, muligheder og faciliteter. Derfor afholdes tilstedeværelsesundervisningen altid på en facilitet, hvor disse er mulige.

Møllegården er vores faste base, her har vi både faciliteter i form af gode undervisningslokaler, køkken og toiletforhold samtidig har træningsfaciliteter (ridehus, ridebane og roundpenn) og da mange har egen hest med på visse moduler (træning af terapi hest og pony 3,4 og KST til hest, har vi opstaldnings- og fold faciliteter til rådighed.

Vi kan sagtens aftale at afholde visse tilstedeværelsesmoduler på andre lokationer, men ovenstående skal som udgangspunkt være til rådighed. 

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Don`t copy text!
Scroll to Top