,

Kendskab til andre alternative behandlingsformer E-learning

kr. 3.250,00 Ekskl. moms

Vær opmærksom på at du skal oplyse CVR ved virksomhedskøb

 

Kendskab til andre alternative behandlingformer.

Husk at tilmelde dig praktisk dag og eksamen

Som terapeut skal du have din egen værktøjskasse i orden, og en vigtigt del af denne er, at du har kendskab til forskellige alternative behandlingsformer, du evt. kan henvise klienter til samt skal du være informeret, når og hvis din klient har modtaget anden alternativ behandling inden for den nærmeste tid.

Vi skal samtidig som terapeuter i dag,  være velinformeret og have kendskabt til andre alternative behandlingformer ud over vores egen branche,  det betyder at vi gerne skulle have eller opbygge en nysgerrighed på informations niveau. På AVHTT®Uddannelser har vi valgt de meste almindelige og kendte behandlingsformer for at give vores studerende indblik og lyst til at bevæge sig videre i den alternative og komplementære verden.

Kurset henvender sig til kommende terapeuter, der er under uddannelse på AVHTT® Uddannelser og eksterne terapeuter, der arbejder med mennesker og som ønsker, at kunne opfylde krav til medlemskab af en branche forening.

Kursets opbygning:

Kurset er opbygget som en kombination af e-learning lektioner, praktisk undervisning samt eksamen ved fremmøde, hvor teorien  fra e-learningsdelen omsættes til praksis på et sådan niveau at den studerende vil være i stand til at vejlede kommende klienter professionelt.

Hver e-learning lektion, indeholder teoretisk materiale, der giver et indblik i den enkelte behandingsform vi arbejder med. De teoretiske  e-learning lektionen danner sammen med den praktisk undervisnings  grundlag for den afsluttend eksamens opgave.

Praktisk dag og eksamen foregår på nedenstående datoer, hvor den praktisk undervisning foregår fra kl. 09.00 til kl. 12.00 og efter frokost fra kl. 13.00 eksamen til kl. 16.00 -vi afslutter med en velfortjent kop kaffe eller te samt en stykke kage.

 

Eksamen:

Der skal udarbejdes en afsluttende selvvalgt case, på minimum 3 sider og maximum 5 sider incl. forside, på baggrund af den teoretiske og praktiske undervisning der må bruges informationer fra internettet fx. branche foreninger, arbejdende terapeuter, videnskab.dk, egne notater, e-learningsdelen osv.

Eksamen foregår i forlængelse af den praktisk undervisning fra kl. 13.00 til kl. 16.00, hvor opgaven afleveres.

Opgaven skal godkendes af AVHTT®teamet før du har bestået og modtager dit diplom.

 

Ogaven skal indeholde:

  1. Forside med navn, dato, ordre nr – en overskrift og der må gerne være et beskrivende billede.
  2. Vælg minmum 2 behandlingsformer,  der komplimenterer din primære behandlingsform og din case klient. 
  3. Beskriv hvorfor du har valgt netop de behandlingsformer som supplement til din primære behandlingsform 
  4. Beskriv din case klient, gennem amnese, journal, observationer samt hvilke forventninger du har ved at implimentere de 2 behandlingsformer til din case klients behandlinger.
  5. diskussion –  fx. for og imod, hvilke faldgrupper osv.
  6. konklusion

Den afsluttende opgave sendes til jette@avhtt.dk og avhtt®teamet godkender/ikke godkender din afsluttende opgave inden for få dage.

Hvis din afsluttende opgave er godkendt vil du efterfølgende modtaget et diplom med posten

Hvis din afsluttende opgave IKKE er godkendt til du blive tilbudt at lave din opgave om og indsende den igen inden for 1 måned, dette kan gentages 2 gange inden for dette modul.

Skulle du mod forventning IKKE få godkendt nogle af dine forsøg vil vi anbefale at du tilmelder dig modulet på ny, men med en mentorordning. (kontakt Jette@avhtt.dk for yderligere information)

 

 

 

 

 

 

 

 

Betaling

Privat betalt modul, Virksomheds betalt modul

Don`t copy text!
Scroll to Top