Træning af terapi hest og pony

At kunne træne en terapi hest eller pony er en del af at være hesteassisteret psykoterapeut eller rideterapeut, om det er ridning eller hippoterapi så er træningen af hest og pony det vigtigste for at man kan få en givende og professionel terapi, undervisning eller ridning.

På AVHTT®Rideterapeut Skolen vægter vi træning af hest og pony højt, både i forhold til den studerende, men også fremadrettet så den studerende er i stand til at træne egne terapiheste til brug i sit professionelle arbejde..

På kurset gennemgår vi alle facetter af en terapeutisk trænet hest, fra helt rå til den færdig trænede og terapeutisk brugbare hest eller pony.

I undervisning indgår forskellige teorier inden for træning, horsemannship, tillidskabende træning og  sikkerhed for hest, rytter og elev.

Det er en selvfølge, at træningen med hest eller pony, vil give dig som studerende en enestående mulighed for at opleve rideterapi på førstehånd, egenterapi er en del af kurset og vi afsætter tid til at den studerende både kan få afklaring og kan debaterer med øvrige kursister.

Modul G1.1 og 1.2 (hest eller pony skal ikke medbringes med må gerne, check dog inden om der er plads på Stald Møllegården Heste og Ridecenter. )

2 weekender  med undervisning fra kl. 09.00 til kl. 17.00  i alt 38 lektioner

Her arbejder vi med grundtræningen fra den helt rå, i terapeutisk forstand, hest eller pony til en grundtrænet og brugbar samarbejdspartner.


Modul G 1.3 og 1.4

4 dage eller 2 weekender med undervisning fra kl. 09.00 til kl. 17.00 i alt 38 lektioner

Egen hest skal medbringes –  din hest stå på enefold, vi anbefaler at du medbringer stråfoder til eget forbrug.

Her arbejder vi målrettet med terapeutisk ridningen, terapeutisk øvelses katalog og egenterapi

Modul 1.4 forløber som et supervisions modul og kan efter aftale foregår på den studerendes hjem adresse – der stilles krav om at, der er mere end 2 heste eller ponyer til rådighed samt at der er indkaldt et passende antal “kaniner”

På alle 4 moduler vil der være en del hjemmearbejde med at træne egen hest op.

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Don`t copy text!
Scroll to Top