Om AVHTT®Uddannelser

AVHTT®uddannelser er et kursus center beliggende centralt i Danmark med fantastiske faciliteter for at kunne gennemføre både de teoretiske og praktisk baserede moduler og kurser.

AVHTT®Uddannelsre udbyder kurser og moduler samt uddannelser inden for både den terapeutiske og psykoterapeutiske verden men også mere praktisk orienteret kurser til både private og allerede uddannede terapeuter og behandlere.

Rideterapeut Skolen udbyder en 2 årig Rideterapeut uddannelse og en 4 årig Certificeret Hesteassisteret Psykoterapeut uddannelsen. Begge er sammensat så de er velfunderet både teoretisk og praktisk læs mere om de enkelte uddannelser nedenfor

Efteruddannelse

Samtidig tilbyder vi efteruddannelse til nuværende terapeuter, der ønsker at optimerer kompetencer indenfor det rideterapeutisk område,

Den mere behandlerpraktiske del af AVHTT®Uddannelser indeholder både kort og længerevarende kurser, der henvender sig til både privatpersoner der ønsker at tilegne sig terapeutiske virkemidler, men også til allerede uddannede behandlere der ønsker at optimerer sine kompetancer.

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Don`t copy text!
Scroll to Top