Om AVHTT

AVHTT® Uddannelser er en naturlig overbygning til Rideterapeut Skolen og Holistisk Dyre Terapeut Skole.

For at integrere uddannelses delen af vores virksomheds profil har vi valgt at samle de forskellige uddannelser og kurser under en hat.

Det betyder i praksis ikke noget for den enkelte uddannelse og det enkelte kursus, men gør at vi ved at samle os kan trække på alle lærer og træner kræfter i en bred vifte samt arbejde tværfagligt for at styrke vores professionaltiet.

Vores faste lærerstab skal være og er faguddannet og har stor erfaring på hver deres speciale, vi arbejder som et samlet team for at gøre uddannelserne dybdegående og levende.

AVHTT® Uddannelser er en skole i vækst, vi følger med tiden uden at give køb på kvaliteten, det betyder også at vi har valgt at tage online og e-learning til os i det omgang det kan lade sig gøre.

Vi vægter faglighed meget højt, og kan tilbyde uddannelse og kurser, der er grundig tilrettelagt både i den teoritisk, men bestemt også den praktisk del – vi vægter “hands on” højt.

Vi sætter en høj standart for vores studerende og for os selv, vi  har dygtige og erfarne faglærere der arbejder tværfagligt.

AVHTT®Uddannelser er hjemmehørende på Møllegården der også huser et ridecenter samt center for alternativ behandling.

Undervisningslokalet er veludstyret og har de nyeste moderne tekniske hjælpemidler samt internetadgang.

På AVHTT® uddannelser tilbyder vi  professionelle fremtidsorienterede og udviklingsorienteret uddannelser og kurser.

Vi tilbyder uddannelser og kurser både til dem der slet ingen erfaring har, men som ønsker at udvikle sig inden for den alternative og komplementære verden.

For allerede udøvende terapeuter, der gerne vil udvide deres kompetancer og arbejds og behandlings metoder.

Pædagoger, lærer, ridefysioterapeuter, og anden sundhedpersonale, der ønsker at uddanne sig eller videreuddanne sig inden for terapibranchen.

For alle der gerne gøre en forskel enten for sin familie eller egne dyr og kunne gøre det på et bevidst grundlag med et højt niveau ude at tage et helt uddannelses forløb.

Uddannede AVHTT®Certificerede Rideterapeuter og AVHTT® Holistisk Dyre Terapeuter kan leve op til de krav der stilles for at arbejde med mennesker og heste samt andre dyr, både inden for institutions området, behandlingsteder og som seriøs selvstændig terapeut og behandler, samt er begge uddannelser en god basis for at kunne blive optaget i brancheforeninger / organisationer og dermed opnå de fordele som der tilbydes.

AVHTT® registrere alle uddannede offentligt på denne hjemmeside, sådan at alle kan se hvilke uddannelser og kurser den enkelte har fået diplom eller eksamen i. Dette sikre både den udøvende terapeut og behandler samt klienter, der ved at bruge en AVHTT® registeret terapeut eller behandler sikres et højt fagligt niveau.

For at oppebære sin AVHTT registrering skal terapeuten eller behandlere modtage efteruddannelses kurser, disse bliver udbudt af AVHTT ®Uddannelser eller samarbejdspartnere.Edit

Hvad enten du er midt i et karriereskift, har besluttet dig for at udbygge dit nuværende uddannelsesniveau eller gerne vil kunne gøre en indsats selv, vil vi gøre vores bedste for at din uddannelse eller dit kursus bliver spændende og lærerigt og samtidig danner det bedste grundlag for et fremtidige virke indenfor behandlersystemet.

Med venlig hilsen

Kaj og Jette Skovgaard Laubacher

Møllegården

Hulebækvej 7, Ubberup

4350 Ugerløse

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Don`t copy text!
Scroll to Top