Praktik

Den studerende sørger selv for sit eller sine praktiksteder, vi opfordre til at den studerende spreder sig over flere forskellige for at få bred indsigt.

Den studerende skal udføre selvstændigt arbejde/terapi 50 timer af 60 min, dette skal dokumenteres af praktikstedet.

Den studerende skal aflevere 5 min. video fra 20 sessioner, disse danner grundlag for en vurdering af bredden på praktikken.

Det bliver vægtet, at alle aspekter af emnerne fra det teoretiske modul bliver berørt

Praktik stedet skal overfor AVHTT®Uddannelser dokumentere at praktikken er foregået samme med en navngiven praktikvejleder.

Praktikmodulets dokumentation skal godkendes af AVHTT®Uddannelser/ studievejleder, hvis praktikken i forløbet er for smalt (ikke rammer mere en 2-3 emner) eller praktikanten har arbejdet alene uden vejleder, vil AVHTT®Uddannelser tilbyde at lade den studerende tage dele af praktikken enten på skolen eller på et af skolen udvalgt praktiksted.

Alternativt kan de studerende ”bytte” praktiksted i en periode.

Hvis du er enkelfags studerende vil du modtager praktikmaterialet når du tilmelder dig forløbet

Praktik forløbet skal godkendes af AVHTT®Uddannelser og kan efter godkendelse opstartes på 1. studie år og skal være afslutte inden den afsluttende eksamen på 4 studieår for hesteassisterede psykoterapeut studerende og på 2 studieår for rideterapeut studerende.

Tilmeld dig for at modtage nyheder om uddannelser og kurser!

For at du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev skal du accepterer vores privatlivs og cookie politik

Vi spammer ikke! Læs vores privatlivspolitik hvis du vil vide mere.

Don`t copy text!
Scroll to Top